MINDblue is er voor iedereen met een depressie en hun naasten. MINDblue is een initiatief van MIND en de Depressie Vereniging. MIND zet zich in voor een psychisch gezonde samenleving. Wij zijn er voor iedereen die te maken heeft met psychische problemen en we zetten ons in voor het voorkomen van psychische problemen. Dit doen we door informatie te bieden, onderzoek te doen, projecten uit te voeren en actie te voeren. Samen met cliënten- en familieorganisaties, maatschappelijke organisaties, onderzoekers, ambassadeurs en donateurs.

Jouw steun is hierbij onmisbaar. Meer dan 40% van de mensen krijgt in zijn of haar leven te maken met een psychische aandoening. Deze mensen hebben onze hulp ontzettend hard nodig. Daarvoor is MIND afhankelijk van mensen zoals jij. Laat je hart spreken.

Help mee en doneer veilig en eenvoudig online.

U bent het bedrag vergeten
U bent het bedrag vergeten
U bent het bedrag vergeten
Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon is verplicht.

Indien je hier jouw telefoonnummer invult, dan kan MIND je bellen om je te informeren over psychische gezondheid, de activiteiten van de organisatie en/of om (extra) steun te vragen.

E-mail is verplicht.
Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling
Selecteer bank is verplicht.
Privacy Statement

In het kader van je donatie en de nieuwbrief (als je daarvoor aangemeld bent) verwerken wij jouw persoonsgegevens. In dit privacy statement lees je waarom wij jouw gegevens verwerken, wat wij daarmee doen en wat je rechten zijn.