Doe gratis mee met de Beter Slapen challenge!

Slaap is noodzakelijk om je lichaam én geest te laten herstellen en tot rust te laten komen, zodat je weer energiek aan een nieuwe dag kunt beginnen. Maar wat als slapen voor jou een probleem is geworden? Dan ben je niet de enige. Maar liefst een derde van de volwassen Nederlanders geeft aan wel eens slaapproblemen te hebben.

Meld je aan voor de Beter Slapen Challenge door het formulier in te vullen en ontvang om de dag in totaal 5 e-mails met een challenge en tips, zodat je voldoende tijd hebt om de challenges en tips uit te voeren. Ga de uitdaging aan en morgen al de eerste challenge!

Meer weten over slaapstoornissen? Klik hier.

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon is verplicht.

Als je jouw telefoonnummer invult dan kan MIND je bellen en/of sms-en om je te informeren/voor te lichten over psychische gezondheid, de activiteiten van de organisatie en/of om (extra) steun te vragen.

E-mail is verplicht.
Persoonsgegevens

In het kader van je aanmelding voor de challenge en de nieuwsbrief (als je daarvoor aangemeld bent) verwerken wij jouw persoonsgegevens. In dit privacy statement lees je waarom wij jouw gegevens verwerken, wat wij daarmee doen en wat je rechten zijn.