Maak kans op 2 kaarten voor speciaal concert van S10 in Carré

Op woensdag 25 maart geeft muzikaal talent S10 een concert in Carré, in het bijzonder bedoeld voor jongeren met psychische problemen: Insane in Carré. Een eenmalige avond, waarbij S10 bevriende artiesten heeft uitgenodigd om samen op te treden. Naast S10 treden Wende, Willem (The Opposites), Yung Nnelg en Ares op tijdens deze avond.

S10 (Stien den Hollander) is benoemd tot 3FM Talent en werd al genomineerd voor een Edison. Zelf heeft ze ook te maken met psychische problemen en zegt: “De winter speelde altijd een rol bij mijn klachten. Een concert was iets om naar uit te kijken, dat deed mij altijd goed. Ik hoop dat mijn fans er evenveel uithalen als ik destijds deed. Muziek heeft een positieve werking op mijn mentale gesteldheid”.

Wil jij deze avond bijwonen? Carré geeft via MIND 350 x 2 vrijkaarten weg.

Deuren open: 19:15 uur

Aanvang: 20:00 uur

Einde: 21:30 uur

(Tijden bij benadering)

Heb je een vraag over deze avond? Kijk bij onze veelgestelde vragen of het antwoord op jouw vraag daarbij staat.

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon is verplicht.

Indien je hier jouw telefoonnummer invult, dan kan MIND je bellen om je te informeren over psychische gezondheid, de activiteiten van de organisatie en/of om (extra) steun te vragen.

E-mail is verplicht.
Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) is verplicht.
Persoonsgegevens

In het kader van je aanmelding voor de 2 vrijkaarten en de nieuwbrief (als je daarvoor aangemeld bent) verwerken wij als MIND jouw persoonsgegevens. In dit privacy statement lees je waarom wij jouw gegevens verwerken, wat wij daarmee doen en wat je rechten zijn.

Koninklijk Theater Carré verwerkt jouw gegevens om de vrijkaarten naar je te kunnen opsturen of om je te informeren over dit concert. In het privacy statement van Koninklijk Theater Carré kun je lezen hoe je gegevens door hun worden verwerkt, wat zij ermee doen en wat je rechten zijn.