Doe de Stresstest: Ontspanning en herstel

Voor de één is ontspanning uitgaan met vrienden. Voor de ander is het met een goed boek op de bank zitten. Weer een ander gaat sporten. Ontspanning kun je geestelijk of lichamelijk zoeken. Op een actieve of op een passieve manier. Het gaat erom die dingen te doen, die jouw hoofd leeg maken en je lichaam ontspannen, zodat je kunt herstellen van geleverde (mentale) inspanning en stress. Neem jij voldoende tijd om te ontspannen?

Neem je ’s ochtends rustig de tijd om op te staan?

Zie je vaak tegen de (werk)dag op?

Ben je regelmatig uitgeput aan het eind van de dag?

Kun je thuis makkelijk ontspannen?

Kom je toe aan je hobby’s?

Kom je regelmatig moeilijk in slaap, bijvoorbeeld doordat je ligt te piekeren?

Heb je na je werk of na andere inspannende activiteiten energie over om andere dingen te doen?

Kun je genieten van even niets doen?

Heb je regelmatig lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, spierpijn, duizeligheid?

Word je regelmatig moe wakker?

Wil je meer informatie en tips bij stress? Vraag dan de gratis flyer aan.

Iedereen ervaart stress, daar is op zich niets mis mee. Het helpt je beter te presteren. Maar wanneer je te vaak stress ervaart en/of de stress te lang aanhoudt, is er sprake van ongezonde stress. Wil je weten hoe je dit kunt voorkomen? Lees het in onze flyer 'Omgaan met stress'. 

Op deze pagina is de flyer gratis per e-mail aan te vragen.

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon is verplicht.

Indien je hier jouw telefoonnummer invult, dan kan MIND je bellen om je te informeren over psychische gezondheid, de activiteiten van de organisatie en/of om (extra) steun te vragen.

E-mail is verplicht.
Privacy Statement

In het kader van je aanvraag flyer en de nieuwsbrief (als je daarvoor aangemeld bent) verwerken wij jouw persoonsgegevens. In dit privacy statement lees je waarom wij jouw gegevens verwerken, wat wij daarmee doen en wat je rechten zijn.

Disclaimer
De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. MIND is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze test en de rest van de content op deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend en er kan geen aanspraak op worden gemaakt. Deze test is niet getest op een klinische populatie en er volgt geen diagnose uit. Deze test geeft een indicatie.