Stresstest: Omgaan met tijd

Veel mensen hebben het gevoel tijd tekort te komen. Ze voelen zich overbelast en hebben tegelijkertijd het gevoel dat ze niet genoeg doen. Dit heeft vaak te maken met de manier waarop ze hun werkzaamheden organiseren. Bepaalde gekozen routines voor het aanpakken van een activiteit blijken niet altijd effectief. Dat geeft stress. Timemanagement gaat over het beheersen van de tijd die we ter beschikking hebben en geeft handvatten om ons minder door anderen te laten leiden. Hoe ga jij met je tijd om?

Reserveer je regelmatig tijd om een planning te maken?

Kun je zaken aan anderen overlaten?

Kom je vaak te laat bij afspraken en vergaderingen?

Zeg je wel eens 'ja' als anderen tijd van je vragen terwijl je die tijd niet hebt?

Kom je regelmatig tijd te kort?

Word je regelmatig gestoord door de telefoon of door anderen?

Berg je stukken goed op, zodat je ze gemakkelijk kunt terugvinden?

Heeft je agenda speelruimte voor onverwachte klussen?

Laat je je snel afleiden door werk van anderen?

Stel je moeilijke of vervelende klussen zo lang mogelijk uit?

Vraag de flyer 'Omgaan met stress' gratis aan.

Iedereen ervaart stress, daar is op zich niets mis mee. Het helpt je beter te presteren. Maar wanneer je te vaak stress ervaart en/of de stress te lang aanhoudt, is er sprake van ongezonde stress. Wil je weten hoe je dit kunt voorkomen? Lees het in onze flyer 'Omgaan met stress'. 

Op deze pagina is de flyer gratis per e-mail aan te vragen.

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon is verplicht.

Indien je hier jouw telefoonnummer invult, dan kan MIND je bellen om je te informeren over psychische gezondheid, de activiteiten van de organisatie en/of om (extra) steun te vragen.

E-mail is verplicht.
Privacy Statement

In het kader van je aanvraag flyer en de nieuwsbrief (als je daarvoor aangemeld bent) verwerken wij jouw persoonsgegevens. In dit privacy statement lees je waarom wij jouw gegevens verwerken, wat wij daarmee doen en wat je rechten zijn.

Disclaimer
De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. MIND is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze test en de rest van de content op deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend en er kan geen aanspraak op worden gemaakt. Deze test is niet getest op een klinische populatie en er volgt geen diagnose uit. Deze test geeft een indicatie.