Doe de Stresstest: Leefgewoonten

Slechte leefgewoonten, iedereen kent ze. Roken, teveel drinken en vet eten zijn enkele voorbeelden. Ze beïnvloeden je lichamelijke gezondheid, maar ook je psychische gezondheid. Onvoldoende nachtrust en te weinig bewegen maken je minder fit. Ook slechte werkgewoonten zijn belangrijk: regelmatig overwerken, pauzes overslaan. Het leidt tot onvoldoende rustmomenten en dat kan een gestresst gevoel geven. Dat maakt je kwetsbaarder voor stressklachten. Hoe staat het met jouw leefgewoonten?

Sport je minstens 2x per week?

Rook je?

Drink je meer dan 5 koppen koffie per dag?

Eet je gezond (gevarieerd, weinig vet, 2 stuks fruit en 2 ons groente per dag)?

Neem je iedere dag minimaal een half uur lunchpauze?

Drink je gemiddeld meer dan 2 glazen alcohol per dag?

Kun je je goed ontspannen?

Heb je voldoende mensen in je omgeving waar je met problemen terecht kunt?

Doe je vaak 2 dingen tegelijk?

Werk je regelmatig over?

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van MIND? Meld je dan aan voor onze e-nieuwsbrief.

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon is verplicht.
E-mail is verplicht.
Privacy Statement

In verband met je aanmelding voor de nieuwbrief verwerken wij jouw persoonsgegevens. In dit privacy statement lees je waarom wij jouw gegevens verwerken, wat wij daarmee doen en wat je rechten zijn.

Disclaimer
De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. MIND is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze test en de rest van de content op deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend en er kan geen aanspraak op worden gemaakt. Deze test is niet getest op een klinische populatie en er volgt geen diagnose uit. Deze test geeft een indicatie.