Doe de Stresstest: Denkgewoonten

Denkgewoonten zijn gedachten die we elke keer weer hebben in bepaalde situaties. Gedachten als ‘ik mag geen fouten maken’ en ‘belangrijke mensen in mijn omgeving moeten mij aardig vinden’ zijn hier voorbeelden van. Ze bepalen keer op keer hoe we ons voelen in bepaalde situaties en hoe we reageren. Denkgewoonten kunnen veel stress veroorzaken.

Voel je je vaak verantwoordelijk voor alles en iedereen?

Geef je jezelf regelmatig een schouderklopje?

Mag je fouten maken van jezelf?

Vind je het erg belangrijk dat anderen je aardig vinden?

Ben je iemand die de dingen van de zonnige kant bekijkt?

Denk je regelmatig: ik ‘moet’ dit nog even, ik ‘moet’ dat nog even?

Denk je vaak dat een bepaalde klus te moeilijk is voor je?

Vind je van jezelf dat je goed kan relativeren?

Ben je snel wantrouwig naar wat mensen zeggen of doen?

Kun je het gemakkelijk accepteren wanneer iets anders gaat dan je zou willen?

Wil je meer informatie en tips bij stress? Vraag dan de gratis flyer aan.

Iedereen ervaart stress, daar is op zich niets mis mee. Het helpt je beter te presteren. Maar wanneer je te vaak stress ervaart en/of de stress te lang aanhoudt, is er sprake van ongezonde stress. Wil je weten hoe je dit kunt voorkomen? Lees het in onze flyer 'Omgaan met stress'. 

Op deze pagina is de flyer gratis per e-mail aan te vragen.

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon is verplicht.

Indien je hier jouw telefoonnummer invult, dan kan MIND je bellen om je te informeren over psychische gezondheid, de activiteiten van de organisatie en/of om (extra) steun te vragen.

E-mail is verplicht.
Privacy Statement

In het kader van je aanvraag flyer en de nieuwsbrief (als je daarvoor aangemeld bent) verwerken wij jouw persoonsgegevens. In dit privacy statement lees je waarom wij jouw gegevens verwerken, wat wij daarmee doen en wat je rechten zijn.

Disclaimer
De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. MIND is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze test en de rest van de content op deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend en er kan geen aanspraak op worden gemaakt. Deze test is niet getest op een klinische populatie en er volgt geen diagnose uit. Deze test geeft een indicatie.