Doe de angsttest

Door het maken van deze test kun je in kaart brengen of je meer dan gemiddeld last hebt van angstsymptomen. Lees elke vraag goed en geef aan in welke mate je de afgelopen week gehinderd werd door de angstsymptomen die worden genoemd.

Uit deze vragenlijst volgt géén diagnose. Alleen een psycholoog of psychiater kan een diagnose bij je vaststellen.

Credits test: Angst, Dwang en Fobie stichting. Gepubliceerd met toestemming.

Zenuwachtigheid of van binnen trillen

Trillen

Zomaar plotseling schrikken of bang worden

Me bang voelen

Hartkloppingen

Me gespannen voelen

Aanvallen van angst of paniek

Me zo rusteloos voelen dat ik niet stil kan blijven zitten

Het gevoel dat me iets naars gaat overkomen

Gedachten en bepaalde voorstellingen met een beangstigende inhoud

Heb je last van paniekaanvallen? Vraag dan de gratis flyer met tips aan.

Bijna 4% van de Nederlanders heeft wel eens een paniekaanval gehad. Dit is vaak heel heftig en intens. De tips in deze flyer kan helpen te begrijpen hoe een paniekaanval kan ontstaan en wat je in zo een geval kan doen.

Vraag de gratis flyer aan en ontvang deze direct in je e-mail.

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon is verplicht.

Indien je hier jouw telefoonnummer invult, dan kan MIND je bellen om je te informeren over psychische gezondheid, de activiteiten van de organisatie en/of om (extra) steun te vragen.

E-mail is verplicht.
Privacy Statement

In het kader van je aanvraag flyer en de nieuwsbrief (als je daarvoor aangemeld bent) verwerken wij jouw persoonsgegevens. In dit privacy statement lees je waarom wij jouw gegevens verwerken, wat wij daarmee doen en wat je rechten zijn.

Disclaimer
De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. MIND is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze test en de rest van de content op deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend en er kan geen aanspraak op worden gemaakt. Uit deze vragenlijst volgt géén diagnose. Alleen een psycholoog of psychiater kan een diagnose bij je vaststellen.