Aanmelding MIND Familie-/Naastendag

Op deze pagina kun je je aanmelden voor de MIND Familie-/Naastendag op zaterdag 6 oktober 2018. In de ochtend is er een plenair programma, meer informatie daarover staat hier. ’s Middags zijn er 21 workshops (inclusief gespreksgroepen), waaruit je een keuze kunt maken. Je kunt kiezen voor één lange workshop/gespreksgroep van ruim 2 uur of twee korte van 1 uur elk.
De uitgebreide inhoud van de workshops vind je hier.

Belangrijk: als je kiest voor één lange workshop, geef dan s.v.p. maximaal drie voorkeuren aan uit de lijst ‘lange workshops’. Als je kiest voor twee korte workshops, geef dan s.v.p. maximaal vier voorkeuren aan uit de lijst ‘korte workshops’. Zowel lange als korte workshops kiezen is NIET mogelijk. Als je een sterke voorkeur hebt voor één specifieke workshop, geef dat dan aan in het daarvoor bestemde veld.

Ik kies voor:

Indien je gekozen hebt voor een lange workshop geef s.v.p. hieronder aan welke (maximaal 3) workshops jouw voorkeur hebben. Bij de volgende vraag kun je aangeven welke workshop jouw eerste keus is.

Lange workshop eerste keuze.

Indien je gekozen hebt voor 2 korte workshops geef s.v.p. hieronder aan welke (maximaal 4) workshops jouw voorkeur hebben. Bij de volgende vraag kun je aangeven welke workshop jouw eerste keus is.

Korte workshop eerste keuze.

Na het ochtendprogramma is er een lunch beschikbaar voor alle bezoekers van de MIND Familie-/Naastendag. Heb je specifieke dieetwensen? Kruis die dan hieronder aan.

Ben je lid van of anderszins betrokken bij MIND / MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid?

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.