Fijn dat je geklikt hebt.

MIND wil samen met de VU (Vrije Universiteit Amsterdam) onderzoeken hoe we via Instagram, Facebook of YouTube en via onze site MIND Young jongeren kunnen helpen beter om te gaan met bijzondere gedachten en gevoelens.

En we zijn natuurlijk ook heel nieuwsgierig hoe jij op onze de site bent terecht gekomen en wat je er van vindt. Want we kunnen het allemaal wel mooi bedenken, maar jouw mening en jouw advies is van groot belang voor ons. Uiteindelijk weet jij het veel beter dan wij hoe we met jou en jouw leeftijdsgenoten kunnen communiceren.

Ben jij tussen de 16 en 25 jaar en wil je ons helpen? Wil je dan hieronder een paar gegevens  (naam, e-mailadres, telefoonnummer, leeftijd en woonplaats) invullen? Dan nemen wij heel snel contact met je op.

Uiteraard hoeft je het niet voor niets te doen. Als je mee wilt doen krijg je van ons een Bol.com cadeaubon van € 25,-. En je reiskosten worden ook vergoed!

Maak je geen zorgen. Met alle informatie wordt heel vertrouwelijk omgegaan. Het gaat ons om jouw mening en jouw ervaring. Je gegevens worden na het onderzoek gewist. Want alles wat je zegt is privé en dat hoeft verder niemand te weten. Oja, als je je nu opgeeft is dat heel fijn, maar je kan en mag altijd van gedachten veranderen. Tis maar dat je dat weet.

Wat is je leeftijd?

Op welk telefoonnummer kunnen we je bereiken?

Wat is je woonplaats?

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Persoonsgegevens

Deze gegevens worden vastgelegd door MIND. Wij doen dit om je te kunnen benaderen voor dit onderzoek. Na dit onderzoek worden je gegevens verwijderd. Indien je wilt dat wij je gegevens eerder verwijderen, kun je contact met ons opnemen op het volgende adres: Stationsplein 125, 3818 LE Amersfoort. Telefonisch op 033-3032333, of via e-mail: info@wijzijnmind.nl.