Hoe kun je het beste studeren in tijden van corona?

In de week van maandag 30 november t/m vrijdag 4 december staat deze vraag centraal. Als jij je vandaag vóór 11.00 uur aanmeldt voor dit gratis online evenement kun je de livestream van vandaag en de rest van de week volgen van 16.00 – 17.00 uur. Tijdens de livestream geven experts en ervaringsdeskundigen je tips en adviezen geven. We gaan dan o.a. antwoord geven op de onderstaande vragen:

  • Hoe zet je jezelf thuis aan het werk om te studeren? Of hoe zorg je dat je niet te veel doet?
  • Hoe vind je je rust en wat zijn dingen om jezelf af te leiden?
  • Hoe ga je om met de onzekerheid van deze tijd en de toekomst?
  • Hoe zorg je voor jezelf, zowel fysiek als mentaal?
  • En hoe ontmoet je nieuwe mensen en vrienden in tijd van Corona?

Je kunt tijdens de livestream ook vragen stellen.

Meld je daarom vandaag nog aan voor dit gratis evenement. Maar doe dit vóór 11.00 uur. Alle aanmeldingen na 11.00 uur ontvangen de livestream van de volgende dag en de rest van de week.

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon is verplicht.

Indien je hier jouw telefoonnummer invult, dan kan MIND je bellen om je te informeren over psychische gezondheid, de activiteiten van de organisatie en/of om (extra) steun te vragen.

E-mail is verplicht.
Persoonsgegevens

In het kader van je aanmelding voor het evenement, de challenge en de nieuwsbrief (als je daarvoor aangemeld bent) verwerken wij jouw persoonsgegevens. In dit privacy statement lees je waarom wij jouw gegevens verwerken, wat wij daarmee doen en wat je rechten zijn.