Hoe kun je het beste studeren in deze nieuwe tijden?

Tijdens de Week van de Prestatiedruk van 17 mei t/m 21 mei ontvang je iedere dag oefeningen, tips en adviezen over hoe je het beste kunt studeren in deze vreemde tijd. En hoe je mentaal fit kunt blijven. Want maar liefst bijna 70 procent van de studenten geeft aan vaak tot zeer vaak de druk om te presteren te ervaren. Daarnaast is er een mogelijkheid om vragen te stellen aan een expert tijdens de livechat op donderdagavond 20 mei.

Vijf dagen lang ontvang je iedere ochtend per mail een challenge. De onderwerpen die aanbod komen zijn:

  • Leer omgaan met teleurstellingen 
  • Het hoeft niet perfect
  • Geef je zelfvertrouwen een boost
  • Zoek contact
  • Beweeg en ontspan
  • Donderdagavond 20 mei livechat met een expert

Bij de dagelijkse challenges ontvang je ook verschillende video’s waarin diverse experts en ervaringsdeskundigen meer vertellen over prestatiedruk.

Meld je nu aan!

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon is verplicht.

Indien je hier jouw telefoonnummer invult, dan kan MIND je bellen om je te informeren over psychische gezondheid, de activiteiten van de organisatie en/of om (extra) steun te vragen.

E-mail is verplicht.
Persoonsgegevens

In het kader van je aanmelding voor het evenement, de challenge en de nieuwsbrief (als je daarvoor aangemeld bent) verwerken wij jouw persoonsgegevens. In dit privacy statement lees je waarom wij jouw gegevens verwerken, wat wij daarmee doen en wat je rechten zijn.