Doe gratis mee aan de Minder Stress Challenge!

Iedereen ervaart stress. Doordat je stress ervaart, kan je extra alert reageren bij een spannende gebeurtenis of geconcentreerd werken aan een lastige klus.
Maar stress kan ook ongezond worden. Het is niet goed als je te lang spanning voelt en geen tijd kan of wil nemen voor ontspanning. Ervaar jij regelmatig stress? Dan ben je niet de enige!

Meld je aan voor de Minder Stress Challenge door het formulier in te vullen. Je ontvangt dan zeven dagen lang elke dag een mail met opdrachten en tips om beter met stress om te gaan. Ga op ontdekkingstocht met de handvatten die je van ons krijgt en kom te weten wat jou helpt om beter met stress om te gaan.

Meer weten over stress? Klik hier.

 

Let op! Het kan zijn dat de e-mail(s) in je spam-, reclame of ongewenste e-mail box terechtkomen!

 

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon is verplicht.

Als je jouw telefoonnummer invult dan kan MIND je bellen en/of sms-en om je te informeren/voor te lichten over psychische gezondheid, de activiteiten van de organisatie en/of om (extra) steun te vragen.

E-mail is verplicht.
Persoonsgegevens

In het kader van je aanmelding voor de challenge en de nieuwsbrief (als je daarvoor aangemeld bent) verwerken wij jouw persoonsgegevens. In dit privacy statement lees je waarom wij jouw gegevens verwerken, wat wij daarmee doen en wat je rechten zijn.