Hoe blijf ik mentaal fit op het werk?

Als je lekker in je vel zit, heeft dit een positieve invloed op je werk. Je kan je beter concentreren en je krijgt meer werk gedaan. Maar als jij je psychisch niet fit voelt, heeft dat meestal een negatief effect op hoe jij op je werk functioneert. Tegelijkertijd kan werk voor mentale klachten zorgen, zoals stress, piekeren of slaapproblemen. Bijvoorbeeld doordat de werkdruk hoog is, er net een reorganisatie is geweest of door een slechte relatie met een van je collega’s. Gelukkig zijn er veel manieren om hiermee om te gaan.

In deze flyer geven wij je tips die je kunnen helpen mentaal fit te worden of te blijven op het werk. Vraag op deze pagina de flyer gratis aan en ontvang hem direct in je mailbox.

Let op! Het kan zijn dat de e-mail(s) in je spam-, reclame of ongewenste e-mail box terechtkomen!

 

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon is verplicht.

Als je jouw telefoonnummer invult dan kan MIND je bellen en/of sms-en om je te informeren/voor te lichten over psychische gezondheid, de activiteiten van de organisatie en/of om (extra) steun te vragen.

E-mail is verplicht.
Persoonsgegevens

In het kader van je aanvraag flyer en de nieuwsbrief (als je daarvoor aangemeld bent) verwerken wij jouw persoonsgegevens. In dit privacy statement lees je waarom wij jouw gegevens verwerken, wat wij daarmee doen en wat je rechten zijn.