Maak je gedachten helpend

Een collega maakt een opmerking op het werk. Jij voelt je daarna bedroefd, boos of onzeker. Wist je dat als je anders over een gebeurtenis gaat denken, je gevoelens en gedrag ook zeer waarschijnlijk zullen veranderen? Zo zullen helpende gedachten meer gewenste gevoelens oproepen en niet-helpende gedachten ervoor zorgen dat je vervelende gevoelens ervaart.

In deze flyer staan oefeningen uit de cognitieve gedragstherapie die jou helpen inzicht te krijgen in je gedachten, gevoelens en gedrag en handvatten geven om helpende gedachten te formuleren. Vraag op deze pagina de flyer gratis aan en ontvang hem direct in je mailbox.

Let op! Het kan zijn dat de e-mail(s) in je spam-, reclame of ongewenste e-mail box terechtkomen!

 

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon is verplicht.

Als je jouw telefoonnummer invult dan kan MIND je bellen en/of sms-en om je te informeren/voor te lichten over psychische gezondheid, de activiteiten van de organisatie en/of om (extra) steun te vragen.

E-mail is verplicht.
Persoonsgegevens

In het kader van je aanvraag flyer en de nieuwsbrief (als je daarvoor aangemeld bent) verwerken wij jouw persoonsgegevens. In dit privacy statement lees je waarom wij jouw gegevens verwerken, wat wij daarmee doen en wat je rechten zijn.