Wij helpen mensen met psychische problemen en hun naasten. In deze zware tijden hebben ze onze hulp extra hard nodig. Daarom hebben wij naast onze bestaande activiteiten onze bereikbaarheid voor hulp op afstand met MIND Korrelatie uitgebreid, is er elke dag een livestream voor mensen die het nu psychisch moeilijk hebben en hebben wij een speciale webpagina met tips, adviezen, contacten, initiatieven en nog veel meer.

Wil je dat we ons werk kunnen blijven voortzetten? Dan hebben wij jouw hulp nodig. Steun ons daarom vandaag nog met een gift. Elke bijdrage, groot of klein, helpt ons. 

Alvast bedankt!

U bent het bedrag vergeten
U bent het bedrag vergeten
Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon is verplicht.

Als je jouw telefoonnummer invult dan kan MIND je bellen en/of sms-en om je te informeren/voor te lichten over psychische gezondheid, de activiteiten van de organisatie en/of om (extra) steun te vragen.

E-mail is verplicht.
Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling
Selecteer bank is verplicht.
Privacy Statement

In het kader van je donatie en de nieuwbrief (als je daarvoor aangemeld bent) verwerken wij jouw persoonsgegevens. In dit privacy statement lees je waarom wij jouw gegevens verwerken, wat wij daarmee doen en wat je rechten zijn.