Tips bij een posttraumatische-stressstoornis (PTSS)

Iemand met een posttraumatische-stressstoornis blijft klachten houden na het meemaken van een schokkende gebeurtenis. Voorbeelden hiervan zijn herbelevingen, slaapproblemen vermijdingsgedrag, nergens zin in hebben, prikkelbaar zijn, snel schrikken en concentratieproblemen. Hoewel er verschillen zijn tussen de symptomen die mensen met PTSS ervaren, heeft de stoornis in de meeste gevallen veel invloed op het dagelijkse leven.

In deze flyer krijg je tips die je kunnen helpen bij het omgaan met PTSS. Vraag op deze pagina de flyer gratis aan en ontvang hem direct in je mailbox.

 

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon is verplicht.

Als je jouw telefoonnummer invult dan kan MIND je bellen en/of sms-en om je te informeren/voor te lichten over psychische gezondheid, de activiteiten van de organisatie en/of om (extra) steun te vragen.

E-mail is verplicht.
Persoonsgegevens

In het kader van je aanvraag flyer en de nieuwsbrief (als je daarvoor aangemeld bent) verwerken wij jouw persoonsgegevens. In dit privacy statement lees je waarom wij jouw gegevens verwerken, wat wij daarmee doen en wat je rechten zijn.