Tips als iemand in je omgeving psychosegevoelig is

Mensen die een psychose hebben, hebben intense ervaringen of opvattingen die niet door hun naasten worden gedeeld. Ook een verwarde manier van denken en doen kan erbij horen. Net als motivatieproblemen en een afgevlakte gevoelsuitdrukking. Iemand met een psychose wordt zo in beslag genomen door deze ervaringen dat het niet goed meer lukt te functioneren. Ook heeft het impact op het leven van de mensen in de omgeving.

In deze flyer krijg je tips die je helpen bij de omgang met een naaste met psychosegevoeligheid en tips hoe je zelf overeind blijft. Vraag de gratis flyer aan en ontvang hem direct per e-mail.

Meer informatie over psychose? Klik hier.  

 

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon is verplicht.

Als je jouw telefoonnummer invult dan kan MIND je bellen en/of sms-en om je te informeren/voor te lichten over psychische gezondheid, de activiteiten van de organisatie en/of om (extra) steun te vragen.

E-mail is verplicht.
Persoonsgegevens

In het kader van je aanvraag flyer en de nieuwsbrief (als je daarvoor aangemeld bent) verwerken wij jouw persoonsgegevens. In dit privacy statement lees je waarom wij jouw gegevens verwerken, wat wij daarmee doen en wat je rechten zijn.