Aanmelding Open MIND Festival

  • Open MIND Festival: een festival waar vanalles over je mind te vinden is! 
  • Datum: 22 november 2017.
  • Locatie: Prodentfabriek, Oude Fabriekstraat 20, Amersfoort.
  • Tijd: inloop hele dag mogelijk, vanaf 10.00 uur. Het programma duurt tot 16.00 uur. 
  • Kosten: € 15,00 inclusief lunch.

Wat staat je te wachten? 
Laat je verrassen door de prachtige industriele Prodentfabriek die we deze dag tot een waar festivalterrein ombouwen. Er is vanalles te doen en te beleven: bezoek één van de inspirerende sprekers, zoals psychiater Bram Bakker, cabaretière Vera van Zelm of schrijvers Heleen van Royen en Klaas Boomsma. Debatteer mee over actuele kwesties in de psychische zorg, of ontmoet één van de vele survivors in onze tipi- tentjes die over hun #openup vertellen. Bezoek theatervoorstellingen, een lachworkshop en een markt met alle info die jij nodig hebt voor een psychisch gezonde mind. Rond 16.00 uur sluiten we het festival muzikaal af met de pianoman! Kom je ook? We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!

Vul dit formulier in en je krijgt meteen een bevestiging van je aanmelding.

Let op: het is belangrijk dat je je persoonlijk aanmeldt ivm de Wet op de Privacy.

Ik doneer eenmalig

U bent het bedrag vergeten
Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Mobiel is verplicht.
Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) is verplicht.
Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling
Selecteer bank is verplicht.
Voorwaarden

Persoonsgegevens

Je gegevens worden vastgelegd door MIND. Wij doen dit om je via verschillende kanalen te informeren over onze activiteiten, producten en diensten. Als je ons online je telefoonnummer verstrekt, dan kunnen wij je telefonisch benaderen met betrekking tot onze activiteiten en/of donateurschap. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Indien je hier geen prijs op stelt, kun je contact met ons opnemen op het volgende adres: Stationsplein 125, 3818 LE Amersfoort. Telefonisch op 033 -3032333, of via e-mail: info@wijzijnmind.nl.

Annuleringsvoorwaarden

Jouw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren via info@wijzijnmind.nl. Annuleer je tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij geen kosten in rekening. Meld je je binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het aanmeldbedrag te berekenen.

Cancelen event

MIND behoudt zich het recht voor het event niet door te laten gaan, bijvoorbeeld door beperkte aanmeldingen en/of andere calamiteiten en/of overmacht. In dit geval wordt het inschrijfbedrag terug gestort.

Portretrecht

Tijdens het event worden er foto’s en video’s gemaakt. Wij willen je wijzen op jouw portretrecht. Indien je niet in beeld wilt komen, dan kun je dat melden bij de registratiebalie op de dag van het event.