Aandacht voor Angst

Iedereen is wel eens bang. Maar wat nou als je vaak of erg bang bent, zonder dat daar een logische reden voor is? Angst kan dan een behoorlijke invloed hebben op je leven en dat van jouw omgeving. 1 op de 5 mensen in Nederland maakt in zijn of haar leven een angststoornis door. Om die reden ontwikkelden we een ‘special’ over angst. De ‘special’ is in eerste instantie bedoeld voor mensen die zelf last hebben van angstklachten. Maar het is zeker ook interessant voor mensen die er in de omgeving mee te maken hebben of die er vanuit studie of werk meer over willen weten.

Meld je aan voor Aandacht voor Angst door het formulier in te vullen. Je ontvangt 10 dagen lang, om de dag een e-mail met informatie, uitleg en tips over verschillende onderwerpen over angst. Ook laten we een ervaringsdeskundige aan het woord.

 

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon is verplicht.

Als je jouw telefoonnummer invult dan kan MIND je bellen en/of sms-en om je te informeren/voor te lichten over psychische gezondheid, de activiteiten van de organisatie en/of om (extra) steun te vragen.

E-mail is verplicht.
Persoonsgegevens

In het kader van je aanmelding voor Aandacht voor Angst en de nieuwsbrief (als je daarvoor aangemeld bent) verwerken wij jouw persoonsgegevens. In dit privacy statement lees je waarom wij jouw gegevens verwerken, wat wij daarmee doen en wat je rechten zijn.